< Terug naar het overzicht
 • Onderwerp
 • Vacatures bureau Huibers
 • Datum
 • 01-04-2021

  Vacatures bureau Huibers

  Wij zijn op zoek naar onze ‘Twaalfde man’!

  Wil jij als bouwkundige meer doen dan alleen maar tekenen en modelleren? Wil jij van ontwerp tot uitvoering betrokken zijn bij onze projecten? Wil jij samenwerken aan projecten van toonaangevende woningbouw tot hoogwaardige utiliteitbouw en productiewerk tot op de halve millimeter nauwkeurig? Dan is het de moeite waard om eens bij ons op de koffie te komen!

  HUIBERS bureau voor architectuur groeit in omvang en in projecten en wij zijn dan ook op korte termijn op zoek naar een bouwkundige die met ons mee wil groeien.

  De nadruk van je werkzaamheden ligt op het (3D) modelleren in Revit en AutoCAD of Tekla. Je denkt daarnaast inhoudelijk mee over de diverse ontwerpen en alle fases die in ons werk aan bod komen.

   Kortom, wanneer je als bouwkundige op zoek bent naar een functie waarbij je breed betrokken bent binnen ons enthousiaste team en graag samenwerkt dan is dit zeker een kans voor jou om te groeien in je carrière!

  Herken je jezelf door je opleiding en/of ervaring in het werk dat wij doen, dan maken wij graag een afspraak met je. Contact opnemen met ons mag door te bellen (0488-443886) of via de mail (info@bureauhuibers.nl).

  < Terug naar het overzicht

  Bekijk onze andere nieuwsberichten