< Terug naar het overzicht
 • Onderwerp
 • Kempische woning Scherpenzeel
 • Datum
 • 23-06-2022
  • Bureau Huibers

  Kempische woning Scherpenzeel

  Kempische pracht aan het Oosteinde in Scherpenzeel!

  Voor een perceel aan de doorgaande weg van Scherpenzeel ontwierpen wij een grote Kempische woning ter vervanging van een bestaande villa. Met een breedte van 27 meter belooft het een indrukwekkend geheel te worden met veel uitstraling. De vier aaneengeschakelde en verspringende volumes zorgen er desondanks voor dat de woning in zijn geheel een vriendelijk karakter krijgt.

  Daar waar de woning zich aan de voorzijde wat gesloten opstelt richting de straat, zorgen de grote glazen puien aan de achterzijde ervoor dat de woning zich volledig opent naar de grote achtertuin.

  Een mooie dynamiek in het ontwerpproces ontstond in samenwerking met Wildenberg interieurarchitectuur B.V. die op basis van onze eerste plannen het interieur van de woning ontwierp. Wij hebben dat vervolgens geïntegreerd in ons architectonisch en bouwkundig ontwerp. Het heeft geresulteerd in een woning die zowel aan de buitenzijde als in het interieur veel charme krijgt.
  Wij kijken uit naar bouw die direct na de bouwvak van start gaat! We wensen Polman Bouwbedrijf veel succes met de realisatie!

  < Terug naar het overzicht