< Terug naar het overzicht
 • Onderwerp
 • Moderne schuurwoning Andelst
 • Datum
 • 25-03-2021
  • Bureau Huibers

  Moderne schuurwoning Andelst

  Eenduidigheid, strakke lijnen en natuurlijke materialen maken deze moderne schuurwoning! Wij zijn trots dat binnenkort gestart gaat worden met de bouw van deze woning in Andelst. Het doel was om een schuurwoning te ontwerpen waarbij elke toevoeging aan het ontwerp ook een functie zou hebben. Van het accentueren van de entreezone tot het verbinden van het hoofdgebouw met het ondergeschikte bijgebouw. De accenten die we hebben toegevoegd hebben geresulteerd in een leesbaar gebouw.

  Daar waar de woning zich aan de voorzijde meer gesloten opstelt richting het omliggende erf, loopt de tuin aan de achterzijde naadloos over in het interieur. De grootse veranda die rondom loopt aan de achterzijde ervaar je door  de vele glaspartijen als een paviljoen dat letterlijk als verlengstuk van de binnenruimte fungeert.

  Een spanningsveld waar landelijkheid en moderne architectuur elkaar vinden in vorm en materiaal maakt dat wij erg uitkijken naar de uiteindelijke realisatie. Daarvan zullen  wij vanzelfsprekend foto’s  tonen op onze kanalen.

  Afbeeldingen van een tweede woning  aan dit erf die wij momenteel aan het uitwerken zijn zullen wij in een later stadium delen!

  < Terug naar het overzicht