< Terug naar het overzicht
 • Onderwerp
 • Nieuw Business Center in Hoogeveen
 • Datum
 • 10-03-2022

  Nieuw Business Center in Hoogeveen

  Nieuw Business Center gepland in Hoogeveen!

  Samen met opdrachtgever Marco van Kesteren van Kleinmaeks & Nijdam B.V. / Van Kesteren Business & Real Estate hebben wij een bedrijfsverzamelgebouw in Hoogeveen ontworpen waarvan de realisatie gepland staat.

  Na de eerdere plannen in Bemmel, Wijchen, Arnhem en Dieren hebben we, wederom samen met Kleinmaels & Nijdam, een ontwerp gemaakt voor een tussenlocatie aan de A.G. Bellstraat op bedrijventerrein De Wieken in Gemeente Hoogeveen. Ook met dit ontwerp hebben we getracht om een bedrijfsverzamelgebouw te voorzien van een hoogwaardige uitstraling en architectonisch karakter. Waar bij eerdere plannen het onderscheid tussen de kantoorunits en bedrijfsunits duidelijk van de gevel af te lezen was, hebben we er bij dit plan voor gekozen om deze met elkaar te verbinden.

  Het metselwerk vormt over twee lagen de buitenste schil van het gebouw en geeft de kantoorunits aan de straatzijde een chique uitstraling. In deze gemetselde schil ligt een tweede laag met een goudkleurige beplating die aan de voorzijde voornamelijk accent geeft aan de gevel en ook ruimte biedt voor diverse reclame-uitingen. Ter plaatse van de bedrijfsunits vormt deze beplating de doorlopende laag waar wij de bedrijfsunits ‘ingedrukt’ hebben middels een derde laag. Deze laag bestaat uit raamopeningen, reclame-uitingen en sectionaaldeuren in een grijze kleur.

  We gaan met veel interesse de realisatie volgen het komend jaar! Kijk voor al onze projecten in deze sector op deze site.

  Wilt u meer weten over dit project, kijk dan op https://lnkd.in/espDeq4t of neem contact op met marco@vankesteren.nl

  < Terug naar het overzicht

  Bekijk onze andere nieuwsberichten