< Terug naar het overzicht
 • Onderwerp
 • Nieuwbouw D.P. Factory Tiel
 • Datum
 • 23-05-2023
  • Bureau Huibers

  Nieuwbouw D.P. Factory Tiel

  Van schetsrol tot vergunningsaanvraag in drie maanden voor D.P. Factory!

  De vergunning is onherroepelijk, dus is het tijd om de beelden te delen van de nieuwe hoofdvestiging van Dynamic Products Factory B.V. op bedrijventerrein Medel in de gemeente Tiel.

  Het ontwerp - bestaande uit een showroomkantoren en een logistiek gedeelte - is ontworpen op de bedrijfsvoering en de behoefte van de gebruiker. Dit heeft geresulteerd in een logistiek gedeelte dat zich richt op de openbare weg en twee laags kantoren die zich volledig richten en openen op de omliggende natuur.

  Het imponerende overstek accentueert de entreezone van het kantoor dat naar de weg gericht is. Dit is slechts een kleine kennismaking met de prachtige twee kantoorlagen die er achter gesitueerd zijn. Een belangrijk onderdeel van het programma van eisen is de showroom. Grote wens was ook om de design afdeling dicht bij de showroom te situeren. Het ontwerp is dusdanig dat bezoekers direct bij binnenkomst kennis kunnen maken met de producten van D.P. Factory.

  De vliesgevels geven de kantoren een panoramisch zicht over de groene omgeving. Dit zorgt voor een licht en prettig werkklimaat. De inpandige loggia en de beoogde kantoortuin van ruim 100 meter dragen hier ook aan bij.

  We kijken er naar uit om dit najaar de beelden werkelijkheid te zien worden!

  < Terug naar het overzicht