< Terug naar het overzicht
 • Onderwerp
 • Oplevering moderne woning Tiel
 • Datum
 • 06-02-2023
  • Bureau Huibers

  Oplevering moderne woning Tiel

  Aan een erf van drie moderne schuurwoningen in Tiel hebben wij het ontwerp gemaakt voor de middelste woning die onlangs is opgeleverd.

  Wij zijn erg enthousiast over de realisatie van het ontwerp en het is met name gaaf om te zien dat de materialen zo goed tot hun recht zijn gekomen. De ‘Darwin Falls’ gevelsteen van Wienerberger Nederland vormt samen met een strakke donkere pan de doorlopende schil van de woning. Daarbinnen wisselen transparante vlakken zich af met voorvergrijsd Frake hout. De horizontale belijning in de voorgevel van de schil wordt extra benadrukt door de stootvoegloze uitvoering van het metselwerk. Daarbij zorgt het voorvergrijzen van het hout voor een blijvende egale kleur die goed matcht met de andere materialen.

  De in de kap doorlopende glazen pui vormt samen met de achterliggende vide een echte eyecatcher in zowel de achtergevel als de open eetkamer.

  Wij hebben hier niet alleen het ontwerp van de woning gemaakt. De door ons ontworpen zwemvijver, die in de hartlijn van de glazen pui en vide komt te liggen, zal spoedig de tuin gaan sieren.

  Wij wensen de opdrachtgevers veel woongenot en plezier in hun nieuwe woning!

  < Terug naar het overzicht