< Terug naar het overzicht
 • Onderwerp
 • Realisatie bedrijfspand Bremax Bouw
 • Datum
 • 07-12-2021
  • Bureau Huibers

  Realisatie bedrijfspand Bremax Bouw

  Start realisatie bedrijfspand Bremax Bouw!

  Op bedrijventerrein Doejenburg II in Maurik is de realisatie gestart van ons ontwerp voor Bremax Bouw! Samen met onze opdrachtgever Alex Brenkman ontwierpen wij een bedrijfspand met een knipoog naar een oude industriële fabriek met een moderne uitstraling. Bremax Bouw levert totaaloplossingen voor gevelsystemen met een specialisatie op het gebied van de steenstrips. Het nieuwe bedrijfspand zal ruimte bieden voor een kantoor, winkel/showroom en werkplaats voor het vervaardigen van onder andere steenstrips.

  Dit laatste speelt dan ook een prominente rol in het ontwerp. De gevel bestaat uit diverse metselwerk verbanden die terugkomen in de diverse ornamenten. Daarnaast geven de horizontale betonnen elementen het geheel een stoere en robuuste uitstraling.

  Verder springen de grote verticale raamvlakken die over twee verdieping doorlopen in het oog. Daar waar de kozijnen normaal verdiept in de gevel liggen wilden wij er hier juist een accent van maken. Daarom hebben we de kozijnen naar buiten laten springen om ze nog meer te accentueren!

  Visser 3D Design maakte de fraaie visualisatie die een goede impressie geeft van alles wat er te wachten staat!

  < Terug naar het overzicht