< Terug naar het overzicht
 • Onderwerp
 • Vacature Grafisch Vormgever
 • Datum
 • 01-04-2022
  • Bureau Huibers

  Vacature Grafisch Vormgever

  Heb jij passie voor grafische / ruimtelijke vormgeving en daarnaast affiniteit met architectuur en marketing én daarbij altijd al willen werken bij een dynamisch en enthousiast architectenbureau? Dan maken wij graag kennis met jou!

  Binnen ons enthousiaste en steeds verder groeiende architectenbureau liggen er volop kansen op het gebied van grafische / ruimtelijke vormgeving en marketing. Binnen ons bureau ben jij de specialist op het gebied van visualiseren en grafisch presenteren en krijg je volop de ruimte om de kansen te pakken die je ziet!

  De grafische pakketten van Lumion en Adobe (Photoshop, Illustrator en InDesign) zijn dan ook de tools waarmee jij jouw meerwaarde kan bewijzen! Maar ook de ontwerpprogramma’s van Google SketchUp en Autodesk Revit zullen onderdeel zijn van jouw afwisselende job en daarmee bijdragen aan de ontwikkeling op architectonisch en visueel gebied.

  Samenwerken en vanuit een teamprestatie het bedrijf naar een hoger plan tillen is bij ons het streven. De basis voor die teamprestatie wordt niet alleen gelegd vanachter onze werkplek, maar ook onze tafelvoetbaltafel, pingpongtafel en de vrijdagmiddagborrel dragen bij aan het succes en het plezier in ons werk! 

  Benieuwd naar onze werkzaamheden en portfolio? Kijk op www.bureauhuibers.nl of op onze sociale kanalen!

  Heb je interesse, dan komen wij graag met jou in contact via info@bureauhuibers.nl of via telefoonnummer 0488-443886

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  < Terug naar het overzicht