< Terug naar het overzicht
 • Onderwerp
 • Vacatures (grafisch en bouwkundig)
 • Datum
 • 29-11-2021

  Vacatures (grafisch en bouwkundig)

   

  VACATUREALERT. Grafisch en bouwkundig talent gezocht! 

  Stagiaire ruimtelijke/ grafische vormgeving

  Bouwkundig ingenieur (MBO/HBO)

  Grafisch/ruimtelijk vormgever (MBO/HBO)

  Wil jij van ontwerp tot uitvoering betrokken zijn bij onze projecten? Wil jij samenwerken aan projecten van toonaangevende woningbouw tot hoogwaardige utiliteitbouw en productiewerk tot op de halve millimeter nauwkeurig? Dan is het de moeite waard om eens bij ons op de koffie te komen!

  HUIBERS bureau voor architectuur groeit in de hoeveelheid projecten en dus groeit ons enthousiaste team mee. Wij zijn dan ook op de korte termijn op zoek naar een creatieve grafisch/ruimtelijk vormgever met affiniteit voor de architectuur. Heb je meer met de technische kant van de bouw? Ook voor een goede bouwkundige liggen er volop kansen binnen ons bureau!

  Tekenen, modelleren, visualiseren en grafisch presenteren. Het is werk dat past bij de vacatures die wij te bieden hebben. Als bouwkundige stort je jezelf onder andere op het (3D) modelleren en het bouwkundig uitwerken van onze projecten. Als grafisch/ruimtelijk vormgever help je de ontwerpers bij het visualiseren van de projecten en ben je betrokken bij de uitingen op onze diverse sociale media kanalen.

  Kortom, wanneer je als creatieve vormgever of bouwkundige op zoek bent naar een functie waarbij je breed betrokken bent binnen ons enthousiaste team en graag samenwerkt, dan is dit zeker een kans voor jou om te groeien in je carrière!

  Wil je een eerste indruk krijgen van ons bureau en onze afwisselende projecten, kijk dan verder op onze website. Herken je jezelf door je opleiding en/of ervaring in het werk dat wij doen, dan maken wij graag een afspraak met je.

  Contact opnemen met ons mag door te bellen (0488-443886) of via de mail (info@bureauhuibers.nl).

  acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  < Terug naar het overzicht

  Bekijk onze andere nieuwsberichten