< Terug naar het overzicht
 • Onderwerp
 • Van oude boerderij naar droomwoning!
 • Datum
 • 14-09-2023
  • Bureau Huibers

  Van oude boerderij naar droomwoning!

  Van oude boerderij naar droomwoning!

   

  Als onze opdrachtgevers een oude boerderij kopen om die op te knappen tot hun droomwoning werken wij natuurlijk maar al te graag mee aan die droom!

   

  Het exterieur en het interieur van een woning als een totaalpakket ontwerpen doen we maar wat graag en de structuur van deze boerderij leende zich hier perfect voor. Zo is de gehele plattegrond opnieuw ontworpen naar alle wensen van de opdrachtgevers. Een open woonkamer en leefkeuken met grote vide tot aan de nok en een slaapvertrek op de begane grond in de voormalige varkensstal zijn hier mooie resultaten van.

   

  De gevel wilden wij zo veel mogelijk in originele staat laten, zodat de charme van de oude boerderij behouden blijft. Het prachtige weidse uitzicht mocht daarentegen natuurlijk niet onbenut gelaten worden. Door de achtergevel in zowel de woning als de oude varkensstal geheel open te maken, maar in de rest van de gevels geen veranderingen aan te brengen is enerzijds de kracht van de locatie benut, maar tegelijkertijd de uitstraling van de oude boerderij behouden gebleven.

   

  Wij wensen de opdrachtgevers heel veel woongenot in hun droomwoning op deze bijzondere locatie.

  < Terug naar het overzicht