< Terug naar het overzicht
  • Opdracht
  • initiatief, ontwerp, procedure
  • Locatie
  • Ophemert
  • Jaar
  • 2020

Landelijke woning Ophemert

Landelijk en modern onder één dak. Dit kenmerkt de woning die wij hebben ontworpen in het buitengebied van Ophemert.

Onze opdrachtgever was zich bewust van de landelijke setting van het project, maar wilde ook een moderne woning realiseren. We hebben uiteindelijk een mix gevonden van enerzijds de toepassing van natuurlijke materialen, dan wel materialen met een natuurlijke uitstraling en anderzijds de strakke lijnen en kaders die de woning een moderne uitstraling geven.

De veelal tot het maaiveld doorlopende puien zorgen er voor dat er vanuit elke positie in de woning volop zicht is op het omliggende perceel en het natuurlijke landschap.

< Terug naar het overzicht

Bekijk onze andere projecten