< Terug naar het overzicht
  • Opdracht
  • Initiatief, ontwerp, procedure en uitvoering
  • Locatie
  • Beuningen
  • Jaar
  • 2021

Moderne schuurwoning Beuningen

Bij dit project was het onze taak een schuurwoning te ontwerpen die zich kenmerkt door zijn eenvoud en ingetogen kleur- en (duurzaam) materiaalgebruik. Door het toepassen van grote eenheden en een minimalistische detaillering en het gebruik van een antracieten gevelsteen, houten geveldelen en strakke dakpan hebben wij invulling gegeven aan de vraag vanuit zowel het beeldkwaliteitsplan als vanuit de opdrachtgever.

Tegelijkertijd zorgen de grote houten spanten en de betonnen schijf, die zich opent naar het landschap en gelijktijdig functioneert als balkon voor de master bedroom, voor een  dynamisch en bijzonder ontwerp.

Bij het ontwerp van de positie, de gevel en plattegrond van de woning is het open landschap aan de achterzijde steeds bepalend geweest. De diverse leefruimtes in de woning hebben zo allemaal zichtlijnen naar het open landschap, wat deze woning en plek uniek maken.

< Terug naar het overzicht

Bekijk onze andere projecten