< Terug naar het overzicht
 • Onderwerp
 • Bouw Dieren Business Center
 • Datum
 • 07-10-2021

  Bouw Dieren Business Center

  Bouw Dieren Business Center gestart!

  Samen met opdrachtgever Marco van Kesteren van Kleinmaeks & Nijdam B.V. hebben wij weer een bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld. In Dieren is HBE Bouw inmiddels gestart met de realisatie van acht bedrijfsunits. 

  Na de eerdere plannen in Bemmel, Wijchen en Arnhem hebben we nu een ontwerp gemaakt voor een zichtlocatie op de hoek van de Geitenbergweg en de Marke. Ook met dit ontwerp hebben we getracht om een bedrijfsverzamelgebouw te voorzien van een hoogwaardige uitstraling en architectonisch karakter. Door onderscheid te maken in kleur en materialisatie van de twee lagen van het gebouw is het gebouw duidelijk te lezen en wordt er een onderscheid gemaakt tussen de bedrijfsvoering op de begane grond en verdieping. Door de verdiepingshoge ramen ervaren de gebruikers veel meer openheid en krijgen zij tevens meer zicht op het omliggende terrein. Daarnaast hebben wij de kopunits verbijzonderd door grote hoekramen toe te passen als transparant accent.

  We gaan met veel interesse de realisatie volgen de komende maanden! Wilt u meer weten over dit project kijk dan op www.dierenbusinesscenter.nl of neem contact op met marco@vankesteren.nl. 

  < Terug naar het overzicht

  Bekijk onze andere nieuwsberichten