< Terug naar het overzicht
  • Onderwerp
  • Moderne schuurwoning Beuningen
  • Datum
  • 04-11-2021

    Moderne schuurwoning Beuningen

    In Beuningen is de bouw gestart van deze moderne schuurwoning!

    Waar Van Rennes Groep zorg draagt voor de realisatie van deze bijzondere woning, hebben wij het ontwerp en de verdere uitwerking voor de omgevingsvergunning gemaakt. De taak aan ons was een schuurwoning te ontwerpen die zich kenmerkt door zijn eenvoud en ingetogen kleur- en (duurzaam) materiaalgebruik. Door het toepassen van grote eenheden en een minimalistische detaillering en het gebruik van een antracieten gevelsteen, houten geveldelen en strakke dakpan hebben wij invulling gegeven aan de vraag vanuit zowel het beeldkwaliteitsplan als vanuit de opdrachtgever.

    Tegelijkertijd zorgen de grote houten spanten en de betonnen schijf, die zich opent naar het landschap en gelijktijdig functioneert als balkon voor de master bedroom, voor een  dynamisch en bijzonder ontwerp.

    Bij het ontwerp van de positie, de gevel en plattegrond van de woning is het open landschap aan de achterzijde steeds bepalend geweest. De diverse leefruimtes in de woning hebben zo allemaal zichtlijnen naar het open landschap, wat deze woning en plek uniek maken.

    Wij wensen Van Rennes Groep veel succes met de bouw van deze woning en wij zullen het bouwproces met veel plezier volgen.

    < Terug naar het overzicht

    Bekijk onze andere nieuwsberichten