< Terug naar het overzicht
 • Onderwerp
 • Moderne woning Kesteren
 • Datum
 • 09-03-2023
  • Bureau Huibers

  Moderne woning Kesteren

  Drie op een rij aan de Hoofdstraat in Kesteren!

  Na de eerdere realisatie van twee moderne woningen aan de Hoofdstraat in Kesteren wordt er dit voorjaar een derde gerealiseerd! Wij ontwierpen een woning met een chique uitstraling, waarbij het hoofdgebouw geflankeerd wordt door een strakke aanbouw die als volume uit de woning komt. Het witte stucwerk geeft de woning een frisse uitstraling en vormt tegelijkertijd een mooi contrast met de houten gevelelementen en donkere metselwerk accenten op de begane grond. De volledige eerste verdieping wordt bekleed met een houten gevelbekleding om het geheel niet te massaal te laten overkomen.

  De toepassing van houten lamellen in de voorgevel geeft de living zowel meer privacy als aangename lichtinval. Aan zowel de zijgevel als de achtergevel hebben we de woning voorzien van veel glas om enerzijds de royale leefkeuken volop uitzicht op de tuin te geven. Daarnaast zorgt de grote schuifpui aan de achtergevel ervoor dat er een mooie overgang ontstaat naar de royale veranda die als schijf doorloopt vanuit het bijgebouw. De grote lichtstraat voorziet hierbij zowel de veranda als de eetkamer voor ruimschoots voldoende lichtinval!

  Een mooie toevoeging aan de reeds bestaande moderne woningen aan de Hoofdstraat. Een realisatie om naar uit te kijken, waarbij we Tijssen bouw veel succes wensen!

  < Terug naar het overzicht