< Terug naar het overzicht
  • Opdracht
  • initiatief, ontwerp, procedure, uitvoering
  • Locatie
  • Andelst
  • Jaar
  • 2019

Moderne schuurwoning Andelst

Eenduidigheid, strakke lijnen en natuurlijke materialen maken deze moderne schuurwoning. Het doel was om een schuurwoning te ontwerpen waarbij elke toevoeging aan het ontwerp ook een functie zou hebben. Van het accentueren van de entreezone tot het verbinden van het hoofdgebouw met het ondergeschikte bijgebouw. De accenten die we hebben toegevoegd hebben geresulteerd in een leesbaar gebouw.

Daar waar de woning zich aan de voorzijde meer gesloten opstelt richting het omliggende erf, loopt de tuin aan de achterzijde naadloos over in het interieur. De grootse veranda die rondom loopt aan de achterzijde ervaar je door de vele glaspartijen als een paviljoen dat letterlijk als verlengstuk van de binnenruimte fungeert.

< Terug naar het overzicht

Bekijk onze andere projecten