< Terug naar het overzicht
  • Onderwerp
  • Revitalisatie kantoorgebouw Geldermalsen
  • Datum
  • 17-10-2022
    • Bureau Huibers

    Revitalisatie kantoorgebouw Geldermalsen

    Voor Van Ree Accountants in Geldermalsen hebben wij een ontwerp gemaakt voor de revitalisatie van de voorgevel, entreezone en bovenste verdieping.

    De tweede verdieping is in de bestaande situatie een ‘optopping’, maar toch voelt het niet ‘af’. Het gebouw verdiende een ‘kroon’ die het gebouw afmaakte. De nieuwe witte aluminium dakrand speelt dan ook een hoofdrol in het ontwerp. Samen met een, eveneens in aluminium opgetrokken, entreeschijf vormt dit een nieuwe krachtige basis van het kantoorpand.

    Door de twee schijven ook fysiek aan elkaar te koppelen staat de bovenste verdieping in verbinding met de onderste twee lagen. Met de keuze voor een donkere puivulling krijgt het pand ook een frisse en moderne look, waardoor de luifel als het ware gaat zweven. De bestaande tourniquet wordt vervangen door een modern tochtportaal, waardoor meer rust in de entreezone ontstaat.

    Door de reclame-uitingen te beperken en te concentreren op de entreeschijf zal de voorgevel ook meer rust uit gaan stralen. Het schilderen van de bestaande kozijnen en het reinigen van het metselwerk zal er voor zorgen dat de voorgevel ook een frisse look krijgt.

    Het plan is om nog dit jaar te starten met de (ver)bouw, waarbij het Bouwmanagement in handen is bij Crum Management

    < Terug naar het overzicht